Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΖΩΜΑ » Εταιρικά Ταξίδια κινήτρων

Εταιρικά Ταξίδια κινήτρων

Το Διάζωμα Οργάνωση Εκδήλωση και τα Εταιρικά Ταξίδια Κινήτρων

Στη σύγχρονη επιχειρησιακή πολιτική,  η παρακίνηση και η επιβράβευση των στελεχών και των συνεργατών αποτελέι βασικό ζητούμενο. Πιο συγκεκριμένα, τα εταιρικά ταξίδια κινήτρων (Incentive travel) είναι μια μορφή της πολιτικής αυτής που στόχο έχει την σύσφιξη των ενδοεταιρικών σχέσεων και την αύξηση της παραγωγικότητας. Η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει την υπηρεσία της διοργάνωσης  εταιρικών ταξιδίων κινήτρων από το Α ως το Ω. Συνεπώς, εσείς μας λέτε το όραμά σας και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και εμείς δημιουργούμε μια ανεπανάληπτη και πλούσια εμπειρία για εσάς και τους συνεργάτες σας!

Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας μπορούμε να αναλάβουμε ενδεικτικά:

  • Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος σύμφωνα με τον προϋπολογισμό
  • Διευθέτηση όλων των μεταφορών (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών, οδικών)
  • Κρατήσεις δωματίων ξενοδοχείων 
  • Οργάνωση εταιρικού meeting εφόσον ζητηθεί (κράτηση meeting room, coffee breaks, lunches)
  • Team building events 
  • Οργάνωση επισκέψεων σε χώρους ενδιαφέροντος με αρμόδιο ξεναγό
  • Οργάνωση εταιρικού δείπνου

Το “Διάζωμα Οργάνωση – Εκδήλωση” έχει την δυνατότητα να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες τουρισμού και να δημιουργήσει οικονομικά τουριστικά πακέτα. Για παράδειγμα, προτάσεις για προορισμούς, κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων, δημιουργία εκδρομών και επισκέψεις χώρων με εξειδικευμένους ξεναγούς.

Κατόπιν συνεννόησης έχουμε την ευελιξία και την δυνατότητα να διαμορφώσουμε τα ιδανικά εταιρικά ταξίδια κινήτρων (Incentive travel) για σας.

Γιατί να διοργανώσω εταιρικά ταξίδια κινήτρων στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Κρήτη έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ποικίλες επιλογές για διαφορετικές μορφές τουρισμού, οδηγώντας σε μοναδικές εμπειρίες. Διαφορετικά τοπία, όχι μόνο παραλίες όλων των ειδών αλλά και άγρια βουνά. Κρουαζιέρες στα νησιά υπογραμμισμένες από κοσμοπολίτικο αέρα. Τα εξαιρετικά τουριστικά θέρετρα συνδυασμένα με τους αμέτρητους αρχαιολογικούς χώρους, τα ποικίλα μουσεία όπως και τις περιοχές απίστευτου φυσικού κάλλους. Όμορφες πόλεις και γραφικά χωριά. Φυσικά πρέπει να αναφέρουμε τις απίστευτες γαστρονομικές εμπειρίες και ευκαιρίες για κάθε είδους δραστηριότητα (καταδύσεις, πεζοπορία, jeep safari, cannyoning, boat trips κ.α.). 

Η Ελλάδα και η Κρήτη αποτελούν ιδανικό προορισμό για ένα εταιρικό ταξίδι κινήτρων καθώς οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες και το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί χωρίς περιορισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τη δυνατότητα να σας καταπλήξουμε με τις ιδέες μας!