Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΖΩΜΑ » Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Φωτογραφία από Διοργάνωση Εκδήλωσης του Διάζωμα Οργάνωση Εκδήλωση

Η διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελεί μία ακόμα υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε

Διαθέτουμε τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό αλλά και την κατάρτιση προσωπικού που χρειάζεται για την επιτυχή διοργάνωση κάθε εκδήλωσης. Επιπλέον, διατηρούμε συνεργασία με πολλούς φιλόξενους χώρους δεξιώσεων και με αρκετούς επαγγελματίες μουσικούς, DJs, χορευτικές ομάδες και υπηρεσίες catering. Η συνεργασία μας με τους κατάλληλους επαγγελματίες σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα της ομάδας μας οδηγούν στην δημιουργία μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών. Η ομάδα του Διάζωμα Οργάνωση – Εκδήλωση αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδηλώσεων κάθε είδους όπως εκθέσεις, συναυλίες, δεξιώσεις, εταιρικά γεύματα κ.α. Μπορούμε να κανονίσουμε διάφορα shows και δραστηριότητες με συμμετοχή και του κοινού κατά τη διάρκεια διοργάνωσης της εκδήλωσής σας. Για παράδειγμα ένα σύντομο μάθημα παραδοσιακών χωρών για όλους τους παρευρισκόμενους. 

Εσείς μας περιγράφετε τι ονειρεύεστε και εμείς το κάνουμε πράξη. Μας δίνετε τις προτεραιότητές σας και με βάση αυτές δημιουργούμε μια εμπειρία πέραν των προσδοκιών σας.

Το μεγάλο δίκτυο συνεργατών, μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε ποικίλες εναλλακτικές επιλογές οι οποίες θα ανταποκρίνονται τόσο στο όραμα που έχετε για την εκδήλωσή σας όσο και στον προϋπολογισμό σας!

Δείξτε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας ώστε η εκδήλωσή σας να έρθει εις πέρας πετυχημένα χωρίς προσωπικό κόπο και χρόνο !

Διοργάνωση Εκδηλώσεων και Διάζωμα

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Εύρεση κατάλληλου χώρου (Venue) λαμβάνοντας υπόψη το concept, την εποχή (καιρικές συνθήκες) και φυσικά τον προϋπολογισμό
  • Ευρεση κατάλληλου μουσικοχορευτικού σχήματος, Dj ή/και άλλου τύπου καλλιτεχνών ανάλογα με το concept
  • Διαμόρφωση του menu σύμφωνα με τις επιθυμίες, τις απαιτήσεις και τους διατροφικούς περιορισμούς σε κάθε περίπτωση
  • Διευθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού (τεχνικού, κ.α.)
  • Διευθέτηση όλων των μεταφορών 
  • Φωτογραφική κάλυψη
  • Διευθέτηση αναμνηστικών/δώρων σε διακεκριμένους συμμετέχοντες/καλεσμένους
  • Οικονομική διαχείριση κατά την διοργάνωση της εκδήλωσης
  • Την φυσική μας παρουσία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την εξασφάλιση του συντονισμού και του ελέγχου των απαιτούμενων διαδικασιών

Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν συνεννόησης με τους οργανωτές της εκδήλωσης και είναι πιθανό να μην απαιτόυνται όλες μαζί αλλά κάποιες από αυτές.