Διάζωμα: Υπηρεσίες

Στο «Διάζωμα Οργάνωση – Εκδήλωση» σχεδιάζουμε και διοργανώνουμε συνέδρια, συμπόσια, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, εκπαιδευτικά ταξίδια και εκδηλώσεις διαφόρων ειδών. Είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης ατόμων και οργανωτικών επιτροπών που απαιτούν το καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντα με θετική στάση και με σκληρή δουλεία καταφέρνουμε να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες.

Οι Υπηρεσίες μας:

Διοργάνωση Συνεδρίων
Το “Διάζωμα Οργάνωση – Εκδήλωση” προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και εμπνέει πάντα εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Αγαπάμε τη δουλειά μας και αυτό φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πάντα.
Διοργάνωση Συνεδρίων
Διοργάνωση Εκδηλώσεων
Η ομάδα του “Διάζωμα Οργάνωση – Εκδήλωση” διοργανώνει διάφορες εκθέσεις, συναυλίες, δεξιώσεις και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία.
Διοργάνωση Εκδηλώσεων
Εταιρικά ταξίδια κινήτρων
Το “Διάζωμα Οργάνωση – Εκδήλωση” έχει την δυνατότητα να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων που αφορούν τις εταιρίες (Incentives) .
- Διοργάνωση εταιρικού Meeting με σκοπό την εκπαίδευση προσωπικού - Εκδήλωση απονομής βραβείων - Ταξίδι κινήτρων, επιβράβευσης.
Εταιρικά ταξίδια κινήτρων
Eκπαιδευτικές εκδρομές
Φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταπτυχιακοί ταξιδεύουν με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων, την παραγωγική συζήτηση και την εξέλιξη ιδεών. Τα ταξίδια αυτά ξεκινούν με βάση την πρακτική δοκιμή της θεωρίας που μαθαίνουν οι σπουδαστές κατά την διάρκεια της φοίτησής τους, αυτή την φορά σε πραγματικό χρόνο και χώρο.
field trips
Previous slide
Next slide